CALENDARI
ACTIVITATS
2012-2013

       

CAP DE SETMANA
CONSTEL.LACIONS FAMILIARS
MONESTIR DEL MIRACLE
20 I 21 D'OCTUBRE 2012

       

BLOC
ESTELS

  

Massatges

 

Massatge Ayurvèdic

El massatge ayurvèdic ajuda al cos a aconseguir “l'autocuració” tant física com mental, incrementant la producció d'anticossos.

Massatge terapèutic

El massatge terapèutic ajuda a millorar la tensió muscular i la circulació, té efectes calmants sobre el sistema nerviós, millora les articulacions, la tonicitat i l'elasticitat de la pell.

Drenatge limfàtic

El Drenatge Limfàtic Manual, és una teràpia manual basada en l'aplicació de moviments circulars sobre la pell. Són moviments lents, harmònics, suaus i rítmics.
El Drenatge Limfàtic Manual produeix diversos efectes:
1.- Efecte drenant. Activa el flux limfàtic, actuant sobre els capil·lars limfàtics, sanguinis i el líquid intersticial i evitant la retenció de líquids.
2.- Efecte neural. Actua directament al Sistema Nerviós Neurovegetatiu i inhibeix estímuls dolorosos. Produeix un efecte sedant i relaxant gràcies al ritme lent i suau.
3.- Efecte sobre la musculatura a diferents nivells.
* Regula el peritaltisme intestinal, essent de gran utilitat en la resolució del restrenyiment.
* Tonifica les parets dels vasos sanguinis, facilitant el retorn venós.
* Disminueix el to de les fibres musculars en el cas de contractures i altres alteracions del to muscular.
4.- Efecte sobre el sistema defensiu de l'organisme, potenciant el sistema immunitari.

Reflexologia

L'objectiu de la teràpia reflexològica és harmonitzar i equilibrar les alteracions de l'organisme. És una tècnica senzilla, segura i extremadament efectiva en molts casos en els que altres teràpies han fracassat. Millora els desordres biològics i psicosomàtics i normalitza el fluix sanguini i limfàtic.
Aquesta tècnica activa els poders curatius del propi cos, millora la circulació, afavoreix l’eliminació de toxines i reequilibra l'energia de tots els sistemes. És molt efectiva en migranyes, restrenyiment, hemorroides, estrés, insomni, depressions, mals de cap, retenció de líquids, mala circulació, etc., mantenint un equilibri important sobre l'ànima, el cos i l'esperit.