CALENDARI
ACTIVITATS
2012-2013

       

CAP DE SETMANA
CONSTEL.LACIONS FAMILIARS
MONESTIR DEL MIRACLE
20 I 21 D'OCTUBRE 2012

       

BLOC
ESTELS

  

La Reconnexió®

La Reconnexió® va ser introduida i desenvolupada al món a través d'Eric Pearl, prestigiós quiropràctic el qual un dia de 1993, va començar a veure com els seus pacients es curaven miraculosament de càncer, de malalties vincualades al SIDA, de deformacions congènites, dolors crònics, depressions, estrés, etc... Des d'aquell moment, el treball de Pearl ha despertat un gran interès a nivell mundial en el camp de la medicina.
És hora de permetre que s'activin tots els nostres potencials i Capacitats com a Éssers Humans.
És hora d'evolucionar cap a una percepció més àmplia de tu mateix i de l'Univers.
És hora que sàpigues quin és el teu propòsit de vida i que el realitzis.
És hora de Reconnectar-te amb el teu Ésser intern i multidimensional.

Què és La Reconnexio®

La Reconnexió® activa les línies axiatonals que estan al nostre cos i van més enllà d'ell, unint-nos amb l'Univers. A través d'aquestes línies és per on rebem la Llum, la Informació i l'Energia que necessitem en aquests moments per la nostra evolució.La Reconnexió® accelera el teu proces evolutiu, ja que et permet accedir a qui realment ets, despertant progressivament l'ADN i el cervell. Incrementa la Connexió amb la Terra i l'Univers. Eleva la vibració i t'obre a la multidimensionalitat, lo que possibilita que els miracles i les sincronicitats augmentin a la teva vida. Clarifica el teu Propòsit de vida i t'ajuda a realitzar-lo.Hi ha moltes teories que expliquen com l'Ésser Humà va ser desconnectat o separat de "La Font, la Llum, el Tot, l'Ésser, Déu" o com vulguis anomenar-lo. No importa ja com o perquè va succeïr, lo que realment importa en aquest moment és que tenim la oportunitat de Reconnectar-nos al ple potencial de qui som, contribuint així, a que la humanitat pugui avançar al següent nivell evolutiu.La Reconnexió Personal es realitza en dos sessions i en dies consecutius. Cada sessió dura aproximadament 1h. Es realitza una vegada a la vida, ja que la Reconnexió comença amb aquest treball però el procés continua per si mateix. T'ajuda a pujar nous esglaons de l'escala evolutiva i en cada esglaó hi ha més Llum, Informació i Energia disponible per tu.

Els resultats que s'han obtingut, perquè calculis l'eficàcia de la tècnica a nivell físic:
- Reacomodament dels ossos, músculs i tendons, en sessions de només uns minuts.
- Remissió espontània de malalties greus.
- Curació Fibromialgies.
- Desaparició o disminució símptomes de múltiples malalties.
A nivell emocional:
- Es calmen angusties, depressió, es recupera l'alegria de viure.
- Major comprensió d'un mateix i dels demés.
- Disminueix la ira, la incomprensió i la intolerancia.
A nivell espiritual:
- Es clarifica la missió a la vida.
- Es comprèn millor el "què faig aquí" o "perquè estic aquí".

La sanació reconnectiva ®
La Sanació Reconnectiva® no és una tècnica o teràpia més, ja que no està orientada a tractar símptomes concrets ni malalties. La Sanació Reconnectiva® et restableix de tot tipus de desequilibris-malalties, a traves de les noves frequències que estan arribant al Planeta, d'un ample de banda totalment nou. La realitat de la seva existència i els canvis que produeix s'han demostrat clarament a laboratoris científics (es recomana d'1 a 3 sessions de Sanació Reconnectiva abans de La Reconnexió®).
Els millors resultats es donen quan es realitzen 3 sessions en una setmana.
“Es sana la Persona, no la malaltia”.
Els “3 H”, o tres Healings (sanacions), són tres sessiones que obren la porta a la teva quarta dimensió, a l'equilibri físic, sobretot a l'equilibri mental i a la intel.ligència superior. Els 3H eliminen estrés, angusties, alliberen el cervell de memòries doloroses. L'energia entra ben programada i la nova informació Reeduca cos i ment borrant els antics programes que perjudicaven la teva salut.

Entrevista a Eric Pearl (La Vanguardia).