CALENDARI
ACTIVITATS
2012-2013

       

CAP DE SETMANA
CONSTEL.LACIONS FAMILIARS
MONESTIR DEL MIRACLE
20 I 21 D'OCTUBRE 2012

       

BLOC
ESTELS

  

Teràpies


Naturopatia, Homeopatia i Kinesiologia

El nostre cos guarda la informació de tot allò que ens ha passat a la nostra vida i és capaç d'indicar el seu desequilibri actual o passat a través dels propioceptors, petits corpuscles nerviosos àmpliament distribuïts per l'organisme, que informen al cervell a través de les vies nervioses. El cervell respòn amb senyals que es reflecteixen en forma de debilitat de punts concrets de les fibres musculars. La debilitat de les cadenes musculars enfront d'un estímul provoca un escurçament dels braços. La kinesiologia holística utilitza aquest reflex de longitud dels braços per obtenir informació i per tractar els desequilibris estructurals, bioquímics emocionals i energètics de l'organisme. Un cop concretat l'aspecte a millorar, s'estimula l'organisme perquè aquest recuperi el seu equilibri a través de la homeopatia i naturopatia.
A hores convingudes

 

Sanacions reconectives i Reconnexió

Veure apartat de LA RECONNEXIÓ ®
A hores convingudes

 

Sanacions Xamàniques

El Xamanisme comprèn les forces de la naturalesa que escapen la capacitat i l'abast del sentits i aprens a treballar amb elles. Prens consciència de tots els altres éssers, ja siguin homes, animals, plantes o vegetals. T'alliberes de restriccions i de limitacions no desitjades. Aprens a afrontar les dificultats de la vida que entorpeixen l'avenç personal per evitar els obstacles. T'ajuda a prendre responsabilitat de la teva pròpia vida i deixar de ser víctima de les circumstàncies.
A hores convingudes

 

Flors de Bach

És una teràpia natural i holística que extreu la seva energia curativa de de les essències florals de plantes i arbres. El creador d'aquesta teràpia va ser el Dr Edward Bach (1886-193), metge anglès, que va crear el seu sistema floral compost per 38 essències, partint de la base que la majoria de les malalties es generen per un desequilibri entre l'ànima i la personalitat. Hi ha altres sistemes florals com el de Califòrnia, Austràlia, Mediterrani, etc. que es poden combinar segons convingui. Les essències florals actuen a nivell vibracional interaccionant amb el camp energètic de la persona i contribueixen a harmonitzar i equilibrar disfuncions a nivell mental, emocional, espiritual i físic. Permeten restablir i desbloquejar el flux energètic reconduint així l’energia vital de la persona, i tenen a més una indubtable funció preventiva. Es preparen, amb gotes preses per via oral o amb bases d’ús tòpic (cremes, olis, argiles, col·liris, etc.) segons les necessitats. No tenen contraindicacions amb altres teràpies ni amb medicaments, ja siguin de tipus al·lopàtic, homeopàtic o naturista, i no tenen efectes secundaris. Per aquesta raó la OMS en recomana el seu ús.
A hores convingudes

 

Tècnica Metamòrfica

La tècnica metamòrfica, creada a mitjans dels anys 60 pel terapeuta naturista i reflexòleg britànic Robert St John, s'efectua amb un toc suau als peus, a les mans i al cap i ajuda a disoldre bloquejos energètics i patrons de conducta que s'han pogut formar des de l'època pre-natal i que no permeten desenvolupar tot el potencial de la persona. L'energia vital alliberada d’aquests bloquejos i patrons, té la capacitat de transformar la malaltia en salut, generant un procés d’autocuració i de regeneració.
Aquesta tècnica és adequada per processos crònics i per un gran ventall d’afeccions, com dificultats de memòria, fòbies, inseguretat, problemes de relació i comunicació, estrés, ansietat, processos de dol, síndrome de Down, autisme, etc.
A hores convingudes

 

Tarot

A hores convingudes

 

Canalitzacions

A hores convingudes

 

Reiki

A hores convingudes